Peygamberlerin Mucizeleri Nurlu İzler

ISBN
9786055822842
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
607
Allahın azizi peygamberleri insanlardan neler çekmişler, ne türlü cefa oklarına hedef olmuşlardır. Bu yolda canlarını feda etmişler; fakat allah yolundan kıl kadar sapmamışlardır. Yüce Allahda onları, o seçkin kurallarını mucizelerle Yazının devamı...
35,00 TL
%
17
İndirimli
29,05 TL Kazancınız: 5,95TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 545950
 

Ürün Özellikleri

Allahın azizi peygamberleri insanlardan neler çekmişler, ne türlü cefa oklarına hedef olmuşlardır. Bu yolda canlarını feda etmişler; fakat allah yolundan kıl kadar sapmamışlardır. Yüce Allahda onları, o seçkin kurallarını mucizelerle kuvvetlendirmiştir. Mucize peygamberlere hastır, insanı aciz bırakan, aklın ve hayalin belini kıran bir ilahi nimettir. Mesela: Taşların, ağaçların Peygamber-i Zişana selam vermesi, bir hurma kütüğünün onun hicraniyle inlemesi ve düşmanı elinde taşların şehadet getirmesi. Daha binlerce, belki yüz binlerce mucize. Yine her peygamberin kendine has bir mucizesi vardır. Zamanın ve mekanın şartlarına göre Yüce Allah peygamberlerine böyle mucize ikram etmiştir. Bir Peygamber:
-Ey Kavmim, ben Allahın size gönderdiği resulüyüm, bana uyun ki selamet bulasınız, dediğinde insanlar hemen ondan soruyorlardı:
-Allahın resulü olduğunu ne ile ispat edeceksin
İşte o zaman peygamberle mucize göstererrek peygamberliklerine bunu delil tutuyorlardı. Ne var ki, kafası olup da aklı olmayan kimseler yine hak dinine yanaşmıyordu.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam Tarihi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
29,05   
29,05   
×
Kapat