Peyami Safa’dan Seçmeler

Peyami Safa’dan Seçmeler

ISBN
9799757747177
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
340
Porf. Dr. Faruk Kardi Timurtaş ve Ergun Göze'nin uzun bir araştırma mahsulü olarak hazırladıkları bu kitap, adeta Peyami Safa'nın eserlerinden derlenmiş bir çiçek demetidir. Daha önce Mili Eğitim Bakanlığının Bin Temel Eser serisi Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 603799
 

Ürün Özellikleri

Porf. Dr. Faruk Kardi Timurtaş ve Ergun Göze'nin uzun bir araştırma mahsulü olarak hazırladıkları bu kitap, adeta Peyami Safa'nın eserlerinden derlenmiş bir çiçek demetidir.
Daha önce Mili Eğitim Bakanlığının Bin Temel Eser serisi içinde yirmi bin adet basılmış ve iki ayda mevcudu kalmamıştır. Bilahare yayınevimiz tarafından yayınlanan bu kıymetli eser kısa zamanda iki basım yapılarak okuyucularına ulaştırılmıştır.
Önsöz, tek başına bir eser niteliğindedir. “Seçmeler“ Peyami Safa'nın eserlerinin bu güne kadar yapılmamış olan araştırma ve değerlendirmesidir. Yazarın kitaplarından alınan bölümler ile edebiyat, dil, tiyatro, milliyetçilik ve maneviyatçılık konularındaki yazılarının okuyucuda bugün yazılmış gibi intiba bırakması şaşırtıcıdır.
Peyami Safa gibi Türk edebiyatına; romanları, fıkra ve makaleleriyle unutulmaz eserler kazandıran büyük yazarımızı tanımak için bu kitabı okumak yeterli olacaktır.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat