Peter Pan (2. Seviye / Fransızca-Türkçe) %17 indirimli James M.Barrie

Peter Pan 2. Seviye Fransızca Türkçe

ISBN
9786054519385
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
104
Wendy, qui vivait dans une cabane en bois dans ses réves, était la mére des enfants du Pays imaginaire Tous les animaux de l'ile étaient ses amis. John pensait qu'il vivait sur la plus belle partie de l'ile. II passait son temps a nager et a regarder Yazının devamı...
4,50 TL
%
17
İndirimli
3,74 TL Kazancınız: 0,76TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 423132
 

Ürün Özellikleri

Wendy, qui vivait dans une cabane en bois dans ses réves, était la mére des enfants du Pays imaginaire Tous les animaux de l'ile étaient ses amis. John pensait qu'il vivait sur la plus belle partie de l'ile. II passait son temps a nager et a regarder les flamants roses. Et Michael devenait ami avec les Indiens dans ses réves. II chassait avec eux et luttait contre les pirates.
Hayallerinde tahta bir kulübede yaşayan Wendy, Masallar ülkesinde çocukların annesiydi. Adadaki tüm hayvanlar onun arkadaşıydı. John adanın en güzel tarafında yaşadığını düşünürdü. Zamanını yüzerek ve flamingoları seyrederek geçirirdi. Sonra, Michael hayallerinde yerliler ile arkadaş oldu. Onlarla birlikte ava çıktı ve denizden gelen düşmanlarla mücadele etti.

Boyutlar

13x19

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Yabancı Dil Öğrenimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,74   
3,74   
×
Kapat