Performans için Koçluk

ISBN
9786058481275
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
224
İyi koçluk, şaşırtıcı potansiyelini ortaya koyacaksa, derin bir kavrayış ve çok fazla pratik gerektiren bir beceridir. Bu kitap, koçluğun ilkelerini açıklıyor ve bunları hem iş dünyasından hem de spor alanından yüksek performans Yazının devamı...
27,00 TL
%
35
İndirimli
17,55 TL Kazancınız: 9,45TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 574877
 

Ürün Özellikleri

İyi koçluk, şaşırtıcı potansiyelini ortaya koyacaksa, derin bir kavrayış ve çok fazla pratik gerektiren bir beceridir. Bu kitap, koçluğun ilkelerini açıklıyor ve bunları hem iş dünyasından hem de spor alanından yüksek performans örnekleriyle gösteriyor. Koçluğun gerçekte ne olduğunu; ne için, ne kadar ve kim tarafından kullanılabileceğini tanımlayarak koçluk sürecini ve uygulamasını netleştiriyor.

Performans için Koçluk, ileri düzey benötesi koçluk, koçluk ve liderlik arasındaki geçiş, evrilme ve sosyal sorumluluk, koçluğun geleceği ve kriz ile değişim zamanlarındaki uygulamaları üzerine içerdiği ayrıntılı bilgilerle koçluk çıtasını yükseltiyor.

“Müşterileriyle ileri düzeyde bir çalışma yürütmek isteyen her koçun okuması gereken bir kitap. John'un bu klasik çalışması, koçluk sürecinin basitliği ile koçluk mesleğinin daha geniş kapsamını okunabilir ve kışkırtıcı bir şekilde bir araya getiriyor. Performans için Koçluk, iş dünyasını ve koçluk alemini bekleyen ve gerekli olan evrim hakkında da öngörülerde bulunuyor.”

- Laura Withworth, The Coaches Training Institute'un kurucusu ve Co-Active Coaching kitabının yazarı.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,55   
17,55   
×
Kapat