Pasaklı Mucize Hanım %17 indirimli Dilek Başer

Pasaklı Mucize Hanım

ISBN
9789944291446
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
224
Başarılı bir beyin cerrahı, ruhsal gelgitler halinde yaşayan dernek yöneticisi karısı ve yıllar önce evlat edindikleri zeki ve hınzır delikanlı... Hayattan pek bir şey istemese de hayatın onu ödüllendirmekten vazgeçmediği Ali, bu orta Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 463341
 

Ürün Özellikleri

Başarılı bir beyin cerrahı, ruhsal gelgitler halinde yaşayan dernek yöneticisi karısı ve yıllar önce evlat edindikleri zeki ve hınzır delikanlı... Hayattan pek bir şey istemese de hayatın onu ödüllendirmekten vazgeçmediği Ali, bu orta yaşlı çifti bir arada tutan tek neden haline gelmiştir.
Cerrahın hayatındaki iki hırçın kadına, karısı ve kısa bir ilişki yaşadığı hemşireye hiç benzemeyen başasistanı, tüm dünyayı topaç gibi emrinde döndüren “sözel trafiğin“ tamamen dışındadır. Bu yüzden, bütün sözel silahlara karşı doğuştan muaf, muhteşem bir bağışıklığa sahiptir genç kadın.
Roman karakterleri herkesin her gün yaşadığı sıradan olaylarla boğuşurken yaşamları, romanın tek sanal karakteri Pasaklı Mucize Hanım'ın yarattığı sürprizlerle oluşan ilginç sapaklarla renklenecektir.
Pasaklı Mucize Hanım, “aşk, çocuk sevgisi, sanat, siyaset, devrim“ gibi kutsal kavramları, sözün sihirbazlığından kurtarıp yaşamın içinde hak ettikleri yere indiriyor. Kavramlar bu tenzil edilmiş yerlerine razı olmayıp can havliyle baştan çıkarıcı kıvılcımlar saçmaya devam etmeseler de, o kıvılcımlar, kendi eksiği ile tutuşan histeriden ibaret artık.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat