Bilgeliğe Yolculuk %17 indirimli

Paramhansa Yogananda ile Bilgeliğe Yolculuk

ISBN
9789758007783
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
180
Yogananda geçtiğimiz yüzyılın önde gelen ruhsal öğretmenlerinden biriydi. Bir klasik olarak nitelendirilen Autobiography of a Yogi (Bir Yoginin Otobiyografisi) adlı eserinin 1946'da yayınlanmasıyla birlikte başlayan popülerliği günümüze Yazının devamı...
9,00 TL
%
25
İndirimli
6,75 TL Kazancınız: 2,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 538558
 

Ürün Özellikleri

Yogananda geçtiğimiz yüzyılın önde gelen ruhsal öğretmenlerinden biriydi. Bir klasik olarak nitelendirilen Autobiography of a Yogi (Bir Yoginin Otobiyografisi) adlı eserinin 1946'da yayınlanmasıyla birlikte başlayan popülerliği günümüze dek artarak sürdü.
Tüm büyük öğretmenler, öğrencilerile çalışır; Yogananda da öyle yaptı. Kriyananda, yazdığı önsöz'de “Onunla çalışmaya başladıktan bir buçuk sene sonra, insanlarla yaptığı sohbetlerde söylediklerini yazmam için beni teşvik etti.“ demektedir. Ruhsal bilgelikle yüklü Paramhansa Yogananda'yla Bilgeliğe Yolculuk; işte bu sevgi dolu çalışmanın ürünüdür.
İçeriğine bir göz atmak bile, yaşamın gerçek amacı ve bu amaca nasıl varılacağına dair açıklamalarla dolu bir kitabın zenginliği konusunda okuyucuyu ikna etmeye yeter.
(Arka Kapak)
''Hakikat, sadece olandır. Var edilemez çünkü zaten vardır. Her birey tarafından içteki değişmez Öz'de algılanmalıdır.''
(Kitabın İçinden)
IDéEFIXE'in Notu:Kitap İngilizceden; ''The Essence of Self-Realization'' isimli kitaptan çevrilmiştir.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Yoga

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,75   
6,75   
×
Kapat