Panik Atak %17 indirimli

Panik Atak Endişe Kıskacından Nasıl Kurtulursunuz

ISBN
9789757146841
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
98
Kalbiniz yerinden fırlayacakmış gibi atıyor, yeterince nefes alamadığınız hissediyorsunuz, elleriniz uyuşuyor, göğsünüz daralıyor, başınız dönüyor. Herkesin günlük yaşamında yaptığı bazı şeyleri yapamıyorsunuz; süpermarkete Yazının devamı...
7,50 TL
%
17
İndirimli
6,23 TL Kazancınız: 1,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 456893
 

Ürün Özellikleri

Kalbiniz yerinden fırlayacakmış gibi atıyor, yeterince nefes alamadığınız hissediyorsunuz, elleriniz uyuşuyor, göğsünüz daralıyor, başınız dönüyor. Herkesin günlük yaşamında yaptığı bazı şeyleri yapamıyorsunuz; süpermarkete ya da sinemaya gitmek, uçağa ya da asansöre binmek gibi. Korkuyorsunuz.
Korkularınızın mantıksal bir nedeni olmadığını biliyorsunuz ama yine de korkunuzla baş edemiyorsunuz. Aklınızı yitireceğinizi, tümüyle kontrolünüzü kaybedeceğinizi, düşüp bayılacağınızı... hatta öleceğiniz düşünüyorsunuz.
Bedeninizden kaçmak istiyorsunuz... ama kaçamıyorsunuz... yalnız değilsiniz!
Bu etkin kaynak kitapta kullanılan stratejilerle panik atağı yenen insanların hikayelerini de paylaşacaksınız. Onlar da bir zamanlar sizin çektiğiniz acıları çekiyordu. Bugün ise yeniden yaşama katıldılar. Siz de yaşamı yeniden kucaklayabilirsiniz. Korkusuzca!
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,23   
6,23   
×
Kapat