Özgürleştiren Disiplin %17 indirimli S.AHMET UZUN

Özgürleştiren Disiplin Çocuk Eğitiminde Özgün Bir Yöntem

ISBN
9799758364137
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
138
Zamanımızda kişilerarası ilişkilerde ve toplumsal hayatta aksiyoner, katılımcı ve özgün kişiliğin ön plana çıktığı görülmektedir. Böyle bir kişiliğin temelleri, hiç süphesiz çocuğun ilk eğitim merkezi olan aile ocağında Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464828
 

Ürün Özellikleri

Zamanımızda kişilerarası ilişkilerde ve toplumsal hayatta aksiyoner, katılımcı ve özgün kişiliğin ön plana çıktığı görülmektedir. Böyle bir kişiliğin temelleri, hiç süphesiz çocuğun ilk eğitim merkezi olan aile ocağında atılmaktadır.
Özgürleştiren Disiplin, aile ve okul ortamındaki eğitim sürecinde disiplin adına özgürlüğün, özgürleştirme adına disiplinin nasıl katledildiği üzerinde durmakta, eğitimcilere disiplin adına yeni ufuklar kazandırmaktadır.
Eserde; Disiplin nedir, aile ve okul ortamında nasıl bir disiplin yöntemi izlenmelidir Disiplin özgürlüğe engel midir Hatalı disiplin yöntemleri kişilik gelişimdeki olumsuz etkileri nelerdir
Olumlu bir disiplin ortamı nasıl olmalıdır Ahlaki açıdan yaşanan yozlaşmaya karşı nasıl bir disiplin metodu izlenebilir sorularına cevaplar verilmeye çalışılmıştır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Anne Baba Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat