Özel Eğitime Giriş %17 indirimli A.Cavkaytar-İ.H.Diken

Özel Eğitime Giriş

ISBN
9789754993172
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
208
Dünya sağlık örgütü rakamları her 10 çocuktan birinin özel eğitim gerektirdiğini söylüyor. Bu günlerde sizlerin ailesi gibi pek çok aile çocuklarının okula hazırlanışlarını ve gidişlerini heyecanla izliyor, pek çokları da buruk Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 445727
 

Ürün Özellikleri

Dünya sağlık örgütü rakamları her 10 çocuktan birinin özel eğitim gerektirdiğini söylüyor. Bu günlerde sizlerin ailesi gibi pek çok aile çocuklarının okula hazırlanışlarını ve gidişlerini heyecanla izliyor, pek çokları da buruk izliyor. Keşke benim çocuğumda ........................ seydi! Çocuklarının koşarak, çığlık atarak, yolda giderken gördüğü komşularına “günaydın“ diyerek okula gidebilmesi onlar için ne kadar ulaşılmaz bir durumdur.
Çevremizde pek çok birey çeşitli nedenlerle engelli duruma düşüyor. Belki bizim görmediğimiz, tanımadığımız bir çok engelli var. Tanıdığı, sevdiğimiz, acıdığımız, üzüldüğümüz yakınlarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız var. Onlar bizim bir parçamız.
Bu kitapta size onları tanıtmaya, onların toplum yaşamına katılmalarına nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda fikir vermeye çalışacağız. Bu çocuklara acımayla, yiyecek verme ya da sadece sevmeyle yardımcı olamayacağımızı, ancak, onları eğiterek ve bağımsız yaşamayı öğreterek yardımcı olabileceğimizi öğreneceğiz. Dünya bu konuda ilerlerken biz Türkiye'de bu çocuklar için ne yapıyoruz, göreceğiz. Geçmişten bugüne Dünya ne yapmış biz ne yapmışız göreceğiz.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Meslek Eğitimi ve Uzmanlık

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat