Özbenliği Yaşamak

ISBN
9789753310994
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
167
... “Özbenliği Yaşamak“, özbenliğinize ulaşmanızı ve gerçek kimliğinize dönmenizi sağlamayı amaçlayan kapsamlı bir çalışmadır. İki ünlü psikoterapist tarafından yazılan bu kitap, daha mutlu bir yaşam adına ruhu özgür Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566911
 

Ürün Özellikleri

... “Özbenliği Yaşamak“, özbenliğinize ulaşmanızı ve gerçek kimliğinize dönmenizi sağlamayı amaçlayan kapsamlı bir çalışmadır. İki ünlü psikoterapist tarafından yazılan bu kitap, daha mutlu bir yaşam adına ruhu özgür bırakmak için uygulanabilecek teknikleri anlatmaktadır.
Spiritüel psikolojiyle ilgilenenler için vazgeçilmez bir kaynak olacak bu kitabı okuduğunuzda, özbenliğinizle güçlü bir bağlantı kuracak ve yepyeni bir güç kazandığınızı hissedeceksiniz.
“Kitabın özünü oluşturan Bilinçli Bağlantı Egzersizi, uygulanması oldukça kolay, etkili bir yöntemdir. Verilen kısa örneklerin zekice olması, kitabı kolay okunur kılıyor ve kişinin özbenliğine ulaşma isteğini perçinliyor.
... Lotery ve Melchiorre özbenlikle iletişime geçmenin insanın hayatını nasıl değiştirebileceğini anlatıyorlar. Kitabı okuduğunuzda kişinin kendisine karşı dürüst olmamasının nelere mal olabileceğini görüyor ve özbenliğinize ulaşmanızı sağlayacak yöntemlerle tanışıyorsunuz. Bu kitabı özbenliğini yaşamak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Gary Emery-
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat