Ottoman Sounds-Magnificent Ottoman Composers

ISBN
9789755214344
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
112
Itri, 3. Selim, Hammı-zade ismail Dede Efendi, Hoca Mehmet Zekai Dede,Hacı Arif Bey... Osmanlı müzik kültüründe bir döneme damgasını vurmuş bestecilerin, eserleri ve yaşam öykülerinin yer aldığı ottoman Sounds, bu alanda yayınlanmış Yazının devamı...
23,00 TL
%
17
İndirimli
19,09 TL Kazancınız: 3,91TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 560583
 

Ürün Özellikleri

Itri, 3. Selim, Hammı-zade ismail Dede Efendi, Hoca Mehmet Zekai Dede,Hacı Arif Bey... Osmanlı müzik kültüründe bir döneme damgasını vurmuş bestecilerin, eserleri ve yaşam öykülerinin yer aldığı ottoman Sounds, bu alanda yayınlanmış az sayıda İngilizce kitap içinde önemli bir yere sahip. Kitapta sadece imparatorluğun bu en önemli bestecilerinin hayatları anlatılmyor; yaşadıkları dönemdeki Osmanlı kültürü, saray gelenekleri ve müziği yaratan etkiler de ayrıntılı biçimde ele alınıyor. Otoman Sounds, Osmanlı müziğini tanımak isteyenler için gerçek bir başvuru kaynağı.
(Arka kapak)
You are holding a magical colletion of the most reknown composers of Ottoman culture. Loaded with the greatest masterpieces of an empire, a plot winding around the lifestyle and tradition of a multinational and sophisticated populace. An absolute “must have“.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitap

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,09   
19,09   
×
Kapat