Osmanlıda Eğitim Öğretim %17 indirimli Ziya Kazıcı

Osmanlı’da Eğitim Öğretim

ISBN
9799758364786
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
254
Eğitim ve öğretim, yetişkin neslin bir plan çerçevesinde ve belli bir gaye hedefleyerek, yetişmekte olan nesillerin gelişmesini sağlamak için yaptığı bir çalışmadır. Bunun içindir ki eğitim, sadece bir kültürün nesilden nesile Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 465152
 

Ürün Özellikleri

Eğitim ve öğretim, yetişkin neslin bir plan çerçevesinde ve belli bir gaye hedefleyerek, yetişmekte olan nesillerin gelişmesini sağlamak için yaptığı bir çalışmadır. Bunun içindir ki eğitim, sadece bir kültürün nesilden nesile intikalini değil, aynı zamanda bunun sonucu olarak toplumun devamlılığını da sağlayan bir faktör olmaktadır. İyi tasarlanmış bir plan ve projeye göre gerçekleştirilen eğitim ve öğretim, toplumun belli bir seviyeye yükselmesine hizmet eder.
Böyle bir anlayış ve uygulamanın sonucudur ki, günümüzde sosyal, ekonomik ve hatta dini çatışmaları ile siyasi istikrarsızlık merkezi durumuna gelmiş bulunan bir coğrafya, Osmanlı idaresi altında uzun süre barış ve huzur içinde yaşadı.
Bir boşluğu, dolduracağına inandığımız bu araştırmamız; “Osmanlı Öncesi“ ve “Osmanlı Sonrası“ olarak iki ayrı başlık altında Osmanlı Devleti'ndeki eğitim ve öğretim konusunu işlemektedir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Hakkında

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat