Örneklerle Temel Deneyimsel Pazarlama Taşkın Dirsehan

Örneklerle Temel Deneyimsel Pazarlama

ISBN
9786055702779
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
102
Gittikçe birbirine benzeyen mal ve hizmetlerin fonksiyonel özellikleri artık tüketici beklentisini karşılayamamaktadır. Tüketiciler, satın aldıkları ürünlerin duygusal boyutlarıyla da ilgilenmektedir. Günümüzde, tüketicilerin markalarla Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 606092
 

Ürün Özellikleri

Gittikçe birbirine benzeyen mal ve hizmetlerin fonksiyonel özellikleri artık tüketici beklentisini karşılayamamaktadır. Tüketiciler, satın aldıkları ürünlerin duygusal boyutlarıyla da ilgilenmektedir. Günümüzde, tüketicilerin markalarla yaşadıkları deneyimler ön plana çıkmıştır. Bu durumu odak alan deneyimsel pazarlama, tüketicilerle fonksiyonel özelliklerin ötesine geçerek onlara olumlu ve unutulmaz deneyimler yaşatmaya yarayacak faaliyetleri içerir.
Her tüketicinin kayıtsız da kalsa, olumlu veya olumsuz da olsa markalarla yaşadıkları deneyimler vardır. Bu deneyimler; duyusal, duygusal, düşünsel, davranışsal ve ilişkisel deneyimlerin çeşitli bileşimleri olabilir. Tüketici deneyimi yönetimi, mevcut olan deneyimleri ortaya çıkararak, olumsuz olanları ortadan kaldırıp mevcut ve yeni yaratılacak olumlu deneyimleri kalıcı kılmayı amaçlar.
Bu çalışmanın amacı, deneyimsel pazarlama konusunda bir temel oluşturmak, Türkiye'den örneklere ağırlık vererek bu kavramın uygulamalarını anlaşılır kılmaktır.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat