Örneklerle Isı Geçisi Isı Transferi

ISBN
9789755114781
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
560
Örneklerle Isı Geçişi kitabımızın, genişletilmiş olan üçüncü baskısını öğrencilerime ve meslektaşlarıma sunmaktan mutluyum. Isı geçişi konusu, sanayinin hemen hemen her dalında, ısıtma ve soğutma tekniğinde, iklimlendirmede, Yazının devamı...
45,00 TL
%
17
İndirimli
37,35 TL Kazancınız: 7,65TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557210
 

Ürün Özellikleri

Örneklerle Isı Geçişi kitabımızın, genişletilmiş olan üçüncü baskısını öğrencilerime ve meslektaşlarıma sunmaktan mutluyum. Isı geçişi konusu, sanayinin hemen hemen her dalında, ısıtma ve soğutma tekniğinde, iklimlendirmede, buhar kazanlarında v.b konularda karşımıza çıkar. Bu nedenle ısı geçişi, makine ve tekstil mühendisliğinin vazgeçilmez bir bilim dalıdır.
Kitabımızın üçüncü baskısında; bazı bölümlere ilaveler yapılmış, ayrıca çözümlü ve çözümsüz çok sayıda problemler ilave edilmiş ve ikinci baskıda gözden kaçan hatalar düzeltilmiştir. Anlatımda şekillere ağırlık verilerek, şekillerin daha iyi anlaşılabilmesi için renk tonlaması yapılmıştır. Birinci baskıda olduğu gibi, bu baskıda da Türkçe teknik dilin ve SI 6im sisteminin kullanılmasına özen gösterilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Makine Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
37,35   
37,35   
×
Kapat