Tüm Dersler Ölçme Değenlendirme Soru Bankası-2 %17 indirimli Komisyon

Ölçme Değerlendirme Soru Bankası - 2. Sınıf

ISBN
9786054017539
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
136
çoklu zeka ve yapılandırmacı eğitim yaklaşımları doğrultusunda hazırlamış olduğumuz bu kitapları sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Bilginin hızla yenilenerek üretildiği çağımızda sizlerin geleceği de; bilgiyi kullanma ve üretme Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 395409
 

Ürün Özellikleri

çoklu zeka ve yapılandırmacı eğitim yaklaşımları doğrultusunda hazırlamış olduğumuz bu kitapları sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.
Bilginin hızla yenilenerek üretildiği çağımızda sizlerin geleceği de; bilgiyi kullanma ve üretme becerilerinize bağlıdır. Yayınevi olarak bizler de, bilgi üretimine ve bilgiyi kullanabilmeye dayalı çağdaş eğitim olanakları yaratmayı kendimize amaç kıldık.
İlköğretimin ilk yıllarından başlayarak sizleri zorlamadan, bilgiyi ezberlemekten kurtaran bir yaklaşımla zorlu sınav dönemlerine hazırlamayı hedefledik.
Bu süreçte; derslerinizdeki başarınızı artırıcı bir rol oynamayı, öğrenemenizi kolaylaştırmayı; düzey, ilgi ve gereksinimlerinizle konuları uyumlu hale getirmeyi, sınav kaygınızı yenmenizde yanınızda olmayı istiyoruz.
Yeni Eğitim Programına uygun bu resimli test kitapları ile yapacağınız çalışmalarda sizlere başarılar diliyoruz.
(önsöz'den)

Boyutlar

19.5x27.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim 2. Sınıf Konu Anlatımlı Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat