Okuyun ve Zenginleşin %17 indirimli Burke Hedges

Okuyun ve Zenginleşin

ISBN
9789755990224
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
166
Asgari okuyan, asgari ücrete talim eder! Haydi oradan canım, demeyin. Yazar Burke Hedges'in bu deyişi aslındna Amerikalıların değilse bile Amerikan zihniyetinin bireysel gelişime verdiği önemi gösteriyor. Okuyun ve Zenginleşin, okumanın Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 535707
 

Ürün Özellikleri

Asgari okuyan, asgari ücrete talim eder! Haydi oradan canım, demeyin. Yazar Burke Hedges'in bu deyişi aslındna Amerikalıların değilse bile Amerikan zihniyetinin bireysel gelişime verdiği önemi gösteriyor.
Okuyun ve Zenginleşin, okumanın gizli güçlerinin kelimenin tam anlamıyla zenginleşmenizi nasıl sağlayacağını açıklıyor. Para olarak zenginlik, evet. Ama aynı zamanda sevgi zenginliği. Mutluluk zenginliği. Aile zenginliği. Sağlık zenginliği. Tatmin zenginliği. Tanrı ile ilişkilerde zenginlik. Diğer bir ifadeyle, hayatın bütün safhalarında zenginlik.
Burke Hedges, Andrew Carnegie'nin Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı, Napoleon Hill'in Düşünün ve Zenginleşin, Og Mandino'nun Dünyadaki En Büyük Satıcı'sı gibi kişisel gelişim kitaplarının birçok insanın hayatını nasıl değiştirdiğini anlatıyor.
Okuyun ve Zenginleşin'i hem zengin olma hem de kişisel gelişim kitaplarından faydalanma rehberi olarak kullanabilirsiniz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat