Okul Öncesinde Dramatik Etkinlikler Kukla-Dramatizasyon-Drama

ISBN
9789754990966
Yazar
Yayıncı
çocuklar daha çok kendi söylediklerini, kendi yaşadıklarını akıllarında tutarlar. Düşsel güçlerin en yoğun olduğu okul öncesi dönemde dramatik etkinliklerle pek çok şeyi eğlenceli bir biçimde öğrenme fırsatı bulurlar. Okul Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 453937
 

Ürün Özellikleri

çocuklar daha çok kendi söylediklerini, kendi yaşadıklarını akıllarında tutarlar. Düşsel güçlerin en yoğun olduğu okul öncesi dönemde dramatik etkinliklerle pek çok şeyi eğlenceli bir biçimde öğrenme fırsatı bulurlar. Okul öncesi kurumlarında görev yapan öğretmenler bunu çok iyi bilmelerine rağmen dramatik etkinliklerle ilgili bilgi donatımında kendilerini yeterli hissetmediklerinden günlük program içinde dramatik etkinlikleri sınıflarında uygulamada zorlanmaktadırlar. Oysa, dramatik etkinlikler için ne fazla bir donanım ne de fazla bir zamana gerek olmadığını bilen öğretmenler dramatik etkinliklere günlük plan içinde daha çok yer vererek öğrencilerine daha keyifli ve etkin bir eğitim vermenin doyumuna ulaşırlar.
Bu kitap, bu konuda okul öncesi kurumlarında görev yapan öğretmenlere ve öğretmen adaylarına yardımcı olmak amacıyla ve bu bilgilerle mum ışığından yararlanılarak güneş parlaklığında nesiller yetiştirmek umuduyla hazırlanmıştır.
(önsöz'den)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat