Okul Çalgıları Blokflüt ve Vurmalı Çalgılar

ISBN
9786055472528
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
48
Günümüzde, okul müzik eğitiminde sınıf çalgısı olarak genellikle blok flüt toplu kullanılmaktadır. Öğrenim kolaylığı, insan sesine yakın olma özelliği, toplu kullanıma uygunluğu, elde edilmesi ve taşınması kolay oluşu gibi Yazının devamı...
18,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 554886
 

Ürün Özellikleri

Günümüzde, okul müzik eğitiminde sınıf çalgısı olarak genellikle blok flüt toplu kullanılmaktadır. Öğrenim kolaylığı, insan sesine yakın olma özelliği, toplu kullanıma uygunluğu, elde edilmesi ve taşınması kolay oluşu gibi birçok özelliği ile blok flütler okul müzik eğitiminin vazgeçilmezleri arasına girmiştir.
Bu kitapta, bu amaçlar doğrultusunda, blok flütün toplu çalmaya uygun oluşu özelliğinden yola çıkılarak, zevk eğitimine de yönelik vurmalı çalgılar eşlikli, sevilen çizgi film müzikleri, türkü düzenlemeleri ve özgün melodilerden oluşan bir dağarcık sunulmaktadır. Çizgi film müzikleri, yazar tarafından basitleştirilerek notaya alınmış ve eğitim amaçlı düzenlenmiştir. Parçalar, blok flüt dışında farklı okul çalgıları ile de seslendirilebilir niteliktedir.
(Önsöz'den)

Boyutlar

16x0,5

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Eğitim Eğitime Yardımcı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat