Öğrenmenin Abc si %17 indirimli

Öğrenmenin ABC’si Öğrenmeyi Öğrenmek Beyin Gücünüzü Geliştirmek

ISBN
9789753220842
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
238
Öğrenmeyi öğrenmek, okulda ve hayatta başarıya ulaşmak isteyen öğrencilere yardımcı olacak en değerli araçlardan birisidir. Her türlü görevin kritik öğesi “beyin gücü“dür. Öğrenciler, okuldaki performanslarını arttırmak Yazının devamı...
14,00 TL
%
20
İndirimli
11,20 TL Kazancınız: 2,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 532614
 

Ürün Özellikleri

Öğrenmeyi öğrenmek, okulda ve hayatta başarıya ulaşmak isteyen öğrencilere yardımcı olacak en değerli araçlardan birisidir. Her türlü görevin kritik öğesi “beyin gücü“dür. Öğrenciler, okuldaki performanslarını arttırmak için, ilerlemenin kendilerine ne getireceğini tam olarak anlamalı ve kendi hedeflerine varmak için aktif bir çaba harcamalıdırlar. Bir kişi başarıya ulaşıp, bunun getirdiği o harika özgüven ve gurur duygularının tadına varınca, öğrenme görevi daha kolay hale gelir. Elinizdeki kitap, öğrencilerin başarıya ulaşmasına yardımcı olacak fikirler, öneriler ve stratejileri içermektedir.
Öğrenmenin ABC'si, “öğrenmeyi öğrenmek“ için hazır kılavuz ve referans arayan öğrenciler, öğretmenler, anne babalar ve diğer herkese yöneliktir. Bu kitap basitçe okunup bırakılacak bir kitap değil; yararlanılacak, üstüne yazılacak ve gerektiğinde parçalanacak bir kitaptı. Öğrencilerin okulda başarılı olmasına katkıda bulunacak pratik yöntemler, ipuçları, prosedürler, kaynaklar ve araçlarla doludur. Elinizdeki kitap aşağıdaki başlıkların içeriğini adım adım ve eğlenceli bir biçimde işlemektedir:
Öğrenme Tarzları
Zaman Yönetimi ve Düzenleme Becerileri
Not Alma Becerileri
Bellek
Test Olma Becerileri
Problem Çözmek
Ana babalar için İpuçları
Bağımsız Çalışma
Ve Dahası!
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Hakkında

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,20   
11,20   
×
Kapat