Öğrenme Psikolojisi %17 indirimli H.Nermin Çelen

Öğrenme Psikolojisi

ISBN
9789755332857
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
189
Toplumlar ve bireyler tarih öncesi dönemlerden bu yana birbirlerinin davranışlarını yönlendirmek ve değiştirmek üzere çaba sarf ediyorlar. O nedenle de “davranış“ , felsefecilerinin, sosyologların, eğitimcilerin ve psikologların Yazının devamı...
26,00 TL
%
17
İndirimli
21,58 TL Kazancınız: 4,42TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 455627
 

Ürün Özellikleri

Toplumlar ve bireyler tarih öncesi dönemlerden bu yana birbirlerinin davranışlarını yönlendirmek ve değiştirmek üzere çaba sarf ediyorlar. O nedenle de “davranış“ , felsefecilerinin, sosyologların, eğitimcilerin ve psikologların çalışma alanlarının odak kavramını oluşturuyor. Günümüzde de birçok kurum (siyaset, hukuk, endüstri, eğitim vb.) görevlerini yürütebilmek için davranışını incelemeye yönelmişlerdir. üreticinin, oy verenin, emekçinin, öğrencinin davranışını daha iyi kavramak ancak onların davranışını iyi bilmek ile mümkündür. Geçmişte raslantısal yöntemlerle anlaşılmaya çalışılan bu süreç artık bilimsel temellere dayanarak yapılıyor.
Doç. Dr. Nermin çelen'in öğrenme psikolojisine giriş niteliği taşıyan bu kitabı öğrenmeye ilişkin kuramları inceleyerek konuya ilgi duyanlara yol gösteriyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13,5x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat Kuram

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,58   
21,58   
×
Kapat