Aile-Okul Birlikteliği Ome-2 %17 indirimli

Öğrencinin Başarısı İçin Aile-Okul Birlikteliği

ISBN
9789756700969
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
380
Bir sosyal kurum olarak okul Okul ve demokratik toplum düzeni Okulda karakter ve değerler eğtimi Anne - baba tutumu ve okul başarısı Okul-aile işbirliği, dayanışması Veli toplantısı yapma şekli ve adımları Bu İyiliği Unutmadım ve Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 455450
 

Ürün Özellikleri

Bir sosyal kurum olarak okul
Okul ve demokratik toplum düzeni
Okulda karakter ve değerler eğtimi
Anne - baba tutumu ve okul başarısı
Okul-aile işbirliği, dayanışması
Veli toplantısı yapma şekli ve adımları
Bu İyiliği Unutmadım ve Unutmam
İlkokul 1. sınıfta babamın görevi dolayısıyla sömestr tatiline yakın bir zamanda bir okuldan başka bir okula naklim alınmıştı.
Benim okulumda biz hala fişleri öğrenirken yeni geldiğim okulda hemen hemen bütün öğrenciler okumayı sökmüşlerdi. Hepsi kitap, gazete okuyabiliyordu. Ben onların arasında üç-beş gün hiçbir şey bilmeyerek gidip geldim.
Çok huysuz bir çocuk olmaya başladım. Onlar okuma-yazmayı biliyorlar diye aşağılık kompleksine giriyor, yanıma gelen benimle arkadaş olmak isteyen çocukları ya kovuyor ya da onlara bağırıyordum. Huysuzluğumu eve de yansıtıyor, en ufak şeylere bile ağlıyordum.
Sonra öğretmenim ve ailem birlikte bu durumun farkına vardı. Annemle babam yeni öğretmenimin yanına giderek bir şeyler yapmaya çalıştılar ve başardılar da.
Öğretmenim okulda resim, beden, müzik gibi derslerde benim yanıma gelerek benim okumayı sökmem için çalışırken akşamları da annemle babam benimle uğraşıyorlardı.
Nitekim ben bir hafta içinde okumayı sökmüştüm. Okumayı bilmek sevinci bana yetiyordu. Arkadaşlarımla da iyi geçinmeye başlamıştım.
Öğretmenimin ve ailemin bana yaptığı bu iyiliği unutmadım ve unutamam.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Anne Baba Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat