Öğrenciler ve Aileler İçin Rehber Kitap

ISBN
9789755916075
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
öğretmenler ve Aileler İçin Rehber Kitap çoğunlukla çocuklar ve gençlerle ilgili olarak gündeme gelen konularda hazırlanmış beş adet pratik başvuru kılavuzunun bir arada sunulduğu bir kitaptır. Rehber Kitap dizisinden daha önce Yazının devamı...
12,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 574019
 

Ürün Özellikleri

öğretmenler ve Aileler İçin Rehber Kitap çoğunlukla çocuklar ve gençlerle ilgili olarak gündeme gelen konularda hazırlanmış beş adet pratik başvuru kılavuzunun bir arada sunulduğu bir kitaptır. Rehber Kitap dizisinden daha önce kitapçıklar (fasikül) şeklinde yayımlanmış beş kılavuz şunlardır:

Kendini İfade Etme Becerileri
Rehber öğretmenimi Tanıyorum
Sınav Kaygısı: Nasıl Başedebilirim
Sorun çözme Kılavuzu
Stres: öncesi ve Sonrası
Birbirinden bağımsız kitapçıklar olarak hazırlanan Rehber Kitapların bütünleşmiş bu hâlinde de bağımsızlıkları korunmuş ve her kitapçığın sayfaları kendi içinde birden başlayarak numaralandırılmıştır.

Her kitapçığın ilk iki sayfası genel çerçevenin çizildiği, bir tür “içindekiler” bölümü olan “Bir Bakışta” sayfasından oluşmaktadır. İlerleyen sayfalarda ise ilgili konunun tanımı, konunun kapsadığı alanlar, hangi adımların atılması ya da kimlere başvurulması gerektiği ile ilgili ayrıntılar bulunmaktadır.

Kitapta akademik ve güncel bilgiye yaslanan, her eğitim düzeyine hitap edebilecek sadelikte bir dil kullanılmış, teknik terimler ve uzmanların kullandığı tanımlamalar özenle ayrılmıştır. Kullanılan dil kadar çizimlerin de sadeliği, anlaşılırlığı ve konuya uyumu üzerinde önemle durulmuştur.

EDAM tarafından hazırlanan kitap Rehber Kitap dizisinde yer almaktadır. Nobel Yayın Dağıtım, Atlas Yayın Dağıtım ve EDAM ortaklığıyla yayımlanan kitabın telif hakları sahibi EDAM'dır.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,00   
12,00   
×
Kapat