Öğrenciler İçin Türkçe Sözlük %17 indirimli Aydın Akyazı

Öğrenciler İçin Türkçe Sözlük

ISBN
9789755093727
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
1247
Öğrenciler İçin Türkçe Sözlük, Türk Dil Kurumunun dil ve yazım kurallarına uyumlu olarak hazırlanmış yetkin bir sözlüktür. Öğrencilerin kolay kullanımı için boyutu ve cildi özenle seçilmiştir. Sözlük tekniği, söz Yazının devamı...
19,90 TL
%
17
İndirimli
16,52 TL Kazancınız: 3,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 534971
 

Ürün Özellikleri

Öğrenciler İçin Türkçe Sözlük, Türk Dil Kurumunun dil ve yazım kurallarına uyumlu olarak hazırlanmış yetkin bir sözlüktür. Öğrencilerin kolay kullanımı için boyutu ve cildi özenle seçilmiştir. Sözlük tekniği, söz varlığının düzenlenişi, tanımlama ve örneklendirme yönünden diğer sözlüklerden daha gelişmiştir.
Öğrenciler İçin Türkçe Sözlük, okul kitaplarında geçen, günlük kullanımda yer alan sözcükleri, sözleri kapsamaktadır. Tanımlar öğrencilerin anlayabileceği bir anlatımla verilmiş ve anlamlar bütünlük taşıyan örnek tümcelerle desteklenmiştir. Sözcüklerin dil bilgisi yönünden türleri (ad, sıfat, bağlaç, ünlem vb.) belirtilmiş, söylenişleri (okunuşları), vurguları köşeli ayraç içinde gösterilmiştir. Yabancı dillerden Türkçeye girmiş olan sözcüklerin hangi dilden geldikleri de ayrıca belirtilmiştir. Bu kaynak eseri güvenilir bir sözlük olarak sizlere sunuyoruz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

12.5x16.5

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Eğitim Lise ve Dengi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,52   
16,52   
×
Kapat