Ödünç Bedenler

ISBN
9789944205221
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
270
40'lı yaşlara gelmiş başarılı ve zengin reklamcı Alper, çocuğu ve çok sevdiği eşi Derya ile steril hayatlarında mutlu bir yaşam sürmekteydi, ta ki yıllar önce terk ettiği sevgilisi Rüya hayatına tekrar girene kadar. Rüya'nın 18 yıl Yazının devamı...
15,00 TL
%
40
İndirimli
9,00 TL Kazancınız: 6,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 548495
 

Ürün Özellikleri

40'lı yaşlara gelmiş başarılı ve zengin reklamcı Alper, çocuğu ve çok sevdiği eşi Derya ile steril hayatlarında mutlu bir yaşam sürmekteydi, ta ki yıllar önce terk ettiği sevgilisi Rüya hayatına tekrar girene kadar. Rüya'nın 18 yıl sonra hayatına girmesiyle beraber Alper'in hayatı allak bullak oldu.
Bazen masalsı bir aşk, bazen en bayağısından şehvetle devam eden iki evli insanın bu yasak ilişkisi, içinden çıkılmaz bir hal alacak, geçen zaman ikisini de beraber kurdukları günah şehrine hapsedecektir.
Sadakat, aşk, günah, şehvet, seks, ihtiras, aldatma ve evlilik kurumlarını yeni baştan sorgulayan bu eserde kendinize bile itiraf edemediğiniz günahlarınızı bulacaksınız.
Romanın diğer bir kahramanı olan İstanbul'u başka bir gözle tanıyacak, Türkiye'nin son 30 yılda geçirdiği inanılmaz evrimin insanlar üzerindeki etkisine şaşıracaksınız.
Bir modern zamanlar masalı... Modern ve evli insanın sadakat ile imtihanı..
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,00   
9,00   
×
Kapat