Huzurdan Esintiler 3 Razı İse %17 indirimli Ahmet Kurucan

O Razı İse

ISBN
9786053280583
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
244
Neden bahsediyor? O Razı İse…'nin ilk iki bölümü, 17 Aralık sürecinin öncesi ve sonrasında Hocaefendi'nin sohbet ortamını tasvir eden yazıları ihtiva ediyor. Bu yazılarda geleceğin dünyasında bir kırılma noktası olarak tarihe Yazının devamı...
9,90 TL
%
17
İndirimli
8,22 TL Kazancınız: 1,68TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 515243
 

Ürün Özellikleri

Neden bahsediyor?

O Razı İse…'nin ilk iki bölümü, 17 Aralık sürecinin öncesi ve sonrasında Hocaefendi'nin sohbet ortamını tasvir eden yazıları ihtiva ediyor. Bu yazılarda geleceğin dünyasında bir kırılma noktası olarak tarihe geçecek 17 Aralık süreci Hocaefendi'nin bakış açısıyla değerlendiriliyor. Üçüncü bölümde ise süreç içinde yazarın düşüncelerini anlattığı, iddia ve ithamlara cevap verdiği yazılar bulunuyor.

Niçin okunur?

Bu kitap, Hizmet Hareketi'nin hem de dost bildikleri eliyle hedef tahtasına oturtulduğu bir süreçte Hocaefendi ve hizmet insanının nasıl bir davranış sergilediğini göstermektedir. Yalan, karalama ve iftiralarla Hizmet'in bir linç kampanyasına, kökünü kazıma operasyonuna maruz bırakıldığı bir dönemde sarsılmadan mü'mince duruşu sergilemesi açısından bu kitap önemlidir.

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Tasavvuf

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,22   
8,22   
×
Kapat