O Bizim Son Umudumuz %17 indirimli Serhat Taşpınar

O Bizim Son Umudumuz

ISBN
9789758800841
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Yaşamın kaynağını oluşturan, canlı hayatın devamını sağlayan hava küre, su küre, yer (toprak) küre ve Güneş'tir. Bu olağanüstü uyum ve işbirliğinin ortaya koyduğu mükemmel bütünlüğe çevre denir. Bir başka değişle çevre: Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 461574
 

Ürün Özellikleri

Yaşamın kaynağını oluşturan, canlı hayatın devamını sağlayan hava küre, su küre, yer (toprak) küre ve Güneş'tir. Bu olağanüstü uyum ve işbirliğinin ortaya koyduğu mükemmel bütünlüğe çevre denir. Bir başka değişle çevre: bir birini tamamlayan eko sistemler bütünüdür.

çevre sorunları olarak tanımladığımız şey, gerçekte bu mükemmel uyumun bir yerinden bozulması, eko sistemleri oluşturan birliğin dağılmasıdır. Bu birliğin dağılmasının tek sorumlusu da insandır.

Erozyon ve çölleşme bu günün dünyasının en önemli sorunlarından biridir. Küresel ısınma, su kaynaklarının giderek yok olması, ekilebilir alanların azalması bu gün gözlenebilen sonuçlardır. Geldiğimiz nokta, kritik kırılma noktasıdır. Dönüşü olmayan son çizgiye hızla yaklaşıyoruz.

Gezegen, onun için yaptıklarımızın karşılığı olarak muhteşem bir son hazırlamaktadır. Bunun açık sinyalleri her geçen gün biraz daha artırarak devam ediyor. Felaketin görülemeyen boyutu yani aysberg tahmin edilemeyecek kadar büyüktür.

Rakamlar, örnekler vermenin, olur mu, olmaz mı diye sormanın, geçmiş yıllarla kıyaslamanın zamanı geçti. Şu açık olarak bilinmeli: sonuçlarından bütün canlıların payını alacağı felaketin, ağır faturasını insanlar ödeyecektir. Açlık, sefalet, salgın hastalıklar, savaşlar, göç insanoğlunu bekleyen tehlikelerin başında gelmektedir. Gezegenin fiziksel özelliklerinde ki değişimin yaratacağı sorunlar insanoğlunun hayal gücünün de ötesindedir.

Ya en kısa zamanda tüm dünyanın katılacağı önlemler alınır ya da YAŞAM denen filmin, muhteşem finaline tanıklık ederiz.

Serhat TAŞPINAR

Boyutlar

13.5x19

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Senaryo

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat