Nüzul Sırasına Göre Tebyinül Kuran İşte Kuran 8 Cilt

ISBN
9789753502801
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
5570
Eûzü billâhi mine'ş-şeytâni'r-racîm Kur'ân'ı Arapça aslından okuyup anlamak ve anladıklarımı Türkçe anlatmak üzere, şeytân-ıracîm'den, onun telkin ve iğvalarından Allah'a sığınıyorum. Allah'ın izniyle bu kitapta hevâ, heves Yazının devamı...
500,00 TL
%
17
İndirimli
415,00 TL Kazancınız: 85,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 584170
 

Ürün Özellikleri

Eûzü billâhi mine'ş-şeytâni'r-racîm Kur'ân'ı Arapça aslından okuyup anlamak ve anladıklarımı Türkçe anlatmak üzere, şeytân-ıracîm'den, onun telkin ve iğvalarından Allah'a sığınıyorum. Allah'ın izniyle bu kitapta hevâ, heves ve kuruntudan kaynaklanan ham düşünce üretimine yer verilmemiştir. Açıklamalar Kur'-ân'cadır, yani Rabbimizin açıklamalarıdır. Bir âyetteki kısa ve öz ifadeler, daha ilerideki sûrelerde detaylandırılmış olan âyetler ile açıklanmıstır.

el-Hamdü lillâhi rabbi'l-âlemîn. Tam olarak yalnız kendisine malum olan özelliklerini bilemediğimiz için Yüce Allah'ı layığı ile övemesek de, bilebildiğimiz ve tahayyül edebildiğimiz tüm övgüleri âlemlerin Rabbi, Rahmân ve Rahîm Allah için özgülüyor, bilhassa bize Kur'ân'ı Türkçe olarak okuyucuya sunma nimetini bahşettiği için O'na sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz.

[ve's-Salâtü ve's-selâmü 'aleynâ]
Yüce Rabbimizden, peygamberi Muhammed'i, yakınlarını ve arkadaşlarını destekleyip kolladığı gibi, bizlerle birlikte Allah'ın dînine hizmet edenlerin tümünü de korumasını, kollamasını ve desteklemesini niyaz ediyoruz. Bu kitap "tefsîr" değil, "tebyîn"dir.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap İslam Tefsir-Meal

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
415,00   
415,00   
×
Kapat