Nübüvvet Kervanı Peygamberler Tarihi

Nübüvvet Kervanı Peygamberler Tarihi

ISBN
9786054913077
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
232
İslam'ın insanlara sunulmasında, öğretilmesinde ve bir hayat tarzı olarak yaşatılmasında peygamberlerin örnekliği şüphe götürmez bir gerçekliktir. Rabb-i Zülcelâl onları, kendisi ile kulları arasında aracı kılmış; neyi, nasıl, Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 604334
 

Ürün Özellikleri

İslam'ın insanlara sunulmasında, öğretilmesinde ve bir hayat tarzı olarak yaşatılmasında peygamberlerin örnekliği şüphe götürmez bir gerçekliktir. Rabb-i Zülcelâl onları, kendisi ile kulları arasında aracı kılmış; neyi, nasıl, nerede ve ne zaman yapacaklarını öğretmeleri için birer rehber olarak seçmiştir. Onların hayatları pak ve berraktır. Onlara uyanlar temizlenirler, kurtuluşa ererler. Onları terk edenler ise mağdur, mahrum ve helak olurlar.
âdem (a.s) ile başlayan peygamberlik ve tevhit mücadelesi Hz. Muhammed'le (a.s) son şeklini almıştır. Onları bize rehber ve örnek olarak gösteren Allah Teâlâ, hayatlarını ve mücadelelerini de özlü ve çarpıcı tablolarla idraklerimize sunuyor. Bu açıdan Peygamberleri anlamanın, tanımanın ve izlemenin en kolay, en pratik, en doğru, en sıhhatli yolu şüphesiz Kur'an'dır ve Kur'an'daki kıssalardır. Bundan dolayı da peygamberleri incelerken kaynak olarak Kur'an'ı esas aldık.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam Tarihi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat