NTV-On Yıl Almanak %17 indirimli

NTV On Yıl-1996’dan 2006’ya

ISBN
9789756690437
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
336
“Geçmiş, Başlangıçtır“- William Shakespeare NTV 2006 almanağı, geçen bir yılın Türkiye'sinin ve dünyasının bir resmini sunmayı amaçlıyor. Günlük olaylar ve haberler, televizyonların, gazetelerin günlük temposunda akar. Her yeni Yazının devamı...
30,00 TL
%
25
İndirimli
22,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460317
 

Ürün Özellikleri

“Geçmiş, Başlangıçtır“
- William Shakespeare
NTV 2006 almanağı, geçen bir yılın Türkiye'sinin ve dünyasının bir resmini sunmayı amaçlıyor. Günlük olaylar ve haberler, televizyonların, gazetelerin günlük temposunda akar. Her yeni haber öncekini iter ve hele şimdiki gibi yaygın bir iletişim ağıyla ve kolaylaştırıcı tekniklerle daha hızlı akar ve iter. Bu hızlı akış içindeki haberler ve olaylar, aslında, akmaz; herbiri biryerlerde birikir. Bunların hepsi, karmaşık bir bütün olarak yaşadığımız dünyadır. NTV 2006 almanağı, işte bu birikme yerlerini, neyin biriktiğini ve birikenlerin nasıl bir “bütün“ yarattığını göstermeyi hedefliyor. Dolayısıyla, bu resimde her ayrıntı yok, ama belirleyici ayrıntılar var. Tabii, almanak, bu resmin saklanabilir, gerektiğinde tekrar bakılabilir, başvurulabilir olmasına önem veriyor. Çünkü NTV 2006, almanak geleneğinin, yani aslında arşiv geleneğinin pek zayıf olduğu Türkiye'de, toplumsal hafızayı canlı tutmak için bu tür başvuru kaynaklarının şart olduğu düşüncesinden yola çıktı. Arkamıza baktığımızda, kaynaksız, mesnetsiz, loş ve karışık bir olaylar yumağından fazlasını görebilmeliyiz. Bu becerilebilirse, günlük akış içinde de mesnet, kaynak, zihin açıklığı umabilir, bunu talep edebiliriz.
Almanağın yeni yıldan önce elinize ulaşması için bilgi akışını 20 Kasım'da kestik. NTV 2007 almanağı da, bu yıl kestiğimiz yerden başlayacak.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

28.5x27

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Sanat Fotoğrafçılık

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,50   
22,50   
×
Kapat