Ürün Özellikleri

Gözyaslarini düsündüm. Herkes için, her sey için akabiliyordu. Üstelik sahtesi de mevcuttu. Vücudumuzdan çikan gözyaslari hariç, iki sivimiz daha aklima geldi. Biri terdi. Emegin simgesiydi. Fakat oturdugu yerden terleyenler de vardi. Yani zahmetsizi mevcuttu. Ve bir digeri, görüneni ayip olaniydi. Iste bir tek onun emeksizi çikmaz, sahtesi akmazdi. O orgazm sivisiydi... Merdivende aglayan yasli teyzeye gidip de, bana orgazm sivisina varana dek çok sey düsündürdün desem! Teyzenin ihtimal vermedigim tepkisini veriyordum.
Gülümsüyordum.


Bu tacizden, ancak Nefson'u duyarak, kurtulabilirdim. Nefson'a "Kaldirimdaki mülteciler, sana hiçbir sey ifade etmedi mi?" diye sordum. Toparlanan Nefson, manzaraya bakarak konusmaya basladi. "Etti. Ben de Istatistik oranini düsündüm. Hani diyorum, onlari yönetenler, yataklarinda her milletten kadina yer açtiklari kadar, sinirlarinda da kendi milletinin fikirlerine açik olsalardi, hani çükleri için farkliligi mubah gördükleri kadar, düsüncelerde de, degisikligi makul karsilasalardi, yine de onlarla karsilasir miydik?


Küçük yasinda annesi ve babasi tarafindan terk edilmis bir çocugun büyürken ve büyüdükten sonra yasadigi hezeyanlarin içinde sarsilmasini sarsintiyla takip ederken yavas yavas sürpriz sona ulasacak ve asil kitap okuma keyfini de iste o zaman alacaksiniz. Zeka piriltilarinin her daim hissedildigi, hayatiniza yön verecek pek çok cümleyle karsilasacaginiz bu garip isimli kitabi okuduktan sonra; kitaplarin hakim olunmak için degil, sizin hayatiniza hakim olmak için yazildigini bir kez daha anlayacaksiniz...

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat Roman (Yerli)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,60   
12,60   
×
Kapat