Ne Olursa Olsun Mutlu Olabilirsiniz

ISBN
9789753000208
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
134
Amerika'nın en ünlü stres uzmanı Richard Carlson, bu kitabında yepyeni bir psikolojik yaklaşımla karşımıza çıkıyor. Çoğumuz, mutluluğun dış koşullara bağlı olduğuna, sorunlarımızı çözerek, ilişkilerimizi geliştirerek ya da Yazının devamı...
8,50 TL
%
17
İndirimli
7,06 TL Kazancınız: 1,44TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566608
 

Ürün Özellikleri

Amerika'nın en ünlü stres uzmanı Richard Carlson, bu kitabında yepyeni bir psikolojik yaklaşımla karşımıza çıkıyor. Çoğumuz, mutluluğun dış koşullara bağlı olduğuna, sorunlarımızı çözerek, ilişkilerimizi geliştirerek ya da işimizde başarıyı yakalayarak mutlu olabileceğimize inanırız. Dr. Carlson, hiçbir zaman kendi kontrolümüz altına alamayacağımız dış koşulların, mutlulumuzla uzaktan yakından bir ilişkisinin olmadığını, biz insanların doğal ruh halinin hoşnutluk olduğunu ortaya koyuyor.
Dr. Carlson, bize, sorunlarımızı çözmeden önce nasıl mutlu olabileceğimizi gösteriyor. Düşünmek, Ruh Halleri, Farklı Gerçeklikler, Duygular ve Şimdi ilkelerini anlayıp hayatımıza geçirerek, doğal duygularımızı bastırmadığımız, duygularımızın ve düşüncelerimizin bizi yormadığı yeni bir yaşam biçimini keşfedebiliriz. Ne Olursa Olsun Mutlu Olabilirsiniz, size hayatın zorluklarını aşmanızda kılavuzluk edecek, yaşamdan zevk almanın ne kadar kolay olduğunu hatırlatacak bir kitap.
“Doğal halimiz olan mutluluğa engel olan psikolojik engelleri kolaylıkla ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak önemli bir kitap.“
Geald G. Jampolsky, MD Love Is Letting Go of Fear adlı kitabın yazarı
“...terapinin derinliklerinde kaybolarak hayatın güzelliklerini kaçıran bağımlılar için dengeleyici bir kitap.“
Yoga Journal
Richard Carlson, Ph. D., binlerce insana hitabet mutlluk üzerine konuşmalar yapmış ünlü bir yazardır. Milyonlarca basılan kitapları arasında, Amerika'nın en çok satan kitaplarından biri olan Don't Sweat the Small Stuff, You Can Feel Good Again, Shortcut Through Heart ve For the Love of God adlı kitapların editörlüğünü yapmıştır. Halen eşi ve çocuklarıyla birlikte Kuzey Carolina'da yaşamaktadır.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,06   
7,06   
×
Kapat