Müzikli Bulmaca ve Oyunlar

ISBN
9786055472443
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
Bu kitap, Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerimle, Özel Öğretim Yöntemleri adlı derste beraber hazırladığımız bir çalışmanın ürünüdür. Adı geçen derste, oyun ve bulmacalarla müzik derslerinde siz değerli öğretmenlere ve Yazının devamı...
25,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 554882
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap, Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerimle, Özel Öğretim Yöntemleri adlı derste beraber hazırladığımız bir çalışmanın ürünüdür. Adı geçen derste, oyun ve bulmacalarla müzik derslerinde siz değerli öğretmenlere ve öğrencilerimize seçenekler sunmak istedik.
“Çocuk oyunları hayatın bir çekirdeğidir. Bütün insanlar orada gelişir, büyür ve oluşur. İnsanın en güzel ve en olumlu yetenekleri orada yükselir.“ Frobel bu sözüyle oyunların insan hayatındaki yerinden söz etmiştir.
Oyun kavramını, insanların eğitim sürecinde kullandığımızda; oyunların gelişigüzel olmayan belirli kurallara bağlı ve hep bir amaca yönelik kurallı oyunlar olması gerekliliği göze çarpmaktadır.
Müzik eğitimini kolaylaştırmak amacıyla hazırlanan bu kitap yeni İlköğretim Müzik Programı'na da uygunluk göstermektedir.
Kitapta yer alan etkinlikler yapılandırmacı eğitim anlayışıyla uyuşmaktadır. Bulmaca ve oyunlar öğrencileri merkeze almakta, aynı zamanda farklı zeka alanlarını da harekete geçirmektedir. Elinizdeki kitabın, sizin ve öğrencilerinizin yararlanacağı önemli bir kaynak olacağına inancım tamdır.
Nilgün Sazak-
(Önsöz'den)

Boyutlar

16x2

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitap Eğitim Okul Öncesi Eğitim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,00   
25,00   
×
Kapat