Mutlak

ISBN
9789753631227
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
138
İki düşün ve eylem adamı arasındaki şaşırtıcı konuşmalar: Bir genetikçi ve sıradışı bir rahip, Albert Jacquard ve Abbe Pierre, tüm şemaların ötesinde mutlağın iki keskin bilinci. Mutlak kavramı karşısında, toplum, güzel, Yazının devamı...
3,50 TL
%
30
İndirimli
2,45 TL Kazancınız: 1,05TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 567377
 

Ürün Özellikleri

İki düşün ve eylem adamı arasındaki şaşırtıcı konuşmalar: Bir genetikçi ve sıradışı bir rahip, Albert Jacquard ve Abbe Pierre, tüm şemaların ötesinde mutlağın iki keskin bilinci.
Mutlak kavramı karşısında, toplum, güzel, bilgi, gerçek, sorumluluk, özgürlük nedir Ölüm ve iktidar nedir Çok şey isteyen bir sorgulama, bir atılım!
Hiç vakit geçirmeden izlenmesi gereken bir özgürlük çabası.
“Abbe Pierre“ sadece 1945'te patlayan ve o günden beri tüm dünyaya yayılmayı sürdüren Emmaüs hareketinin kurucusu değildir, aynı zamanda tüm haksızlıkların aralıksız bir savaşçısı: Bir inanç ve cesaret adamı.
“Albert Jacquard“, biyolog, yazar, tüm ayrıcalıkların düşmanı. Güncel olarak Abbe Pierre ile birlikte konut hakkı mücadelesi içinde yer alıyor. Aktif bir hümanist.
İki kutbun tam ortasında, bu iki kutbu karşılıklı konuştumayı başaran “Helene Amblard“, yazar, gazeteci, Abbe Pierre'in “Aşk Daima“ (Amour, toujours!) ve Albert Jacquard'ın “Yaşanmış Fikirler, Hapishanesiz Bir Dünya“ (Idees Vecues, Un monde sans prisons) gibi yapıtlarında birlikte çalıştı.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
2,45   
2,45   
×
Kapat