Müşteri Dehası %17 indirimli Peter Fisk

Müşteri Dehası

ISBN
9786055755485
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
464
Alanında en çok satan yazarlarından biri olan Peter Fisk'in daha önce Pazarlama Dehası ve İş Dehası kitaplarını yayımlayan MediaCat Kitapları şimdi de müşteri merkezli bir işletme olmak isteyenler için Müşteri Dehası'nı Türkçe'ye Yazının devamı...
27,50 TL
%
25
İndirimli
20,63 TL Kazancınız: 6,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 428962
 

Ürün Özellikleri

Alanında en çok satan yazarlarından biri olan Peter Fisk'in daha önce Pazarlama Dehası ve İş Dehası kitaplarını yayımlayan MediaCat Kitapları şimdi de müşteri merkezli bir işletme olmak isteyenler için Müşteri Dehası'nı Türkçe'ye kazandırdı.
Müşteriler pazarlarımızın kontrolünü artık daha çok ele geçirmiş durumda, onların koşullarına göre iş yapmamızı talep ediyorlar. Beklentileri yüksek ve bağlılıkları nadir. Bireysel ve duygusallar, bilgili ve son derece örgütlüler. Ne istediklerini biliyor ve sadece en iyisini kabul ediyorlar.
Müşteriler şirketlerin yaşam kaynağı, giderek onların en değerli varlıkları haline geliyorlar. Ürünler metalaşmış durumda ve yetenek, nitelik ve kapasiteler kaynağından sağlanabiliyor. Rekabet avantajınız ise içgörü ve ilişkiler. Bu daha bütünsel düşünmenizi ve farklı davranmanızı gerektiriyor.
Müşteri ve iş stratejisi Peter Fisk müşteri merkezli bir işletme inşa etmek için yeni bir eylem planı sunuyor: Daha derin müşteri içgörürlerine dayalı, daha ilgi çekici önermeler ve farklı deneyimler sunan doğru stratejilerin, müşteri dediğimiz o “harika insanlar“ın gönlünü gerçek anlamda kazanmamızı sağlayacağını kanıtlıyor.
10 yapıtaşı, 30 pratik araç, esin dolu 50 öykü
Amazon'dan Banyan Tree'ye, Quintessentially'den Zipcar'a, dünyanın önde gelen 50 müşteri işletmesini keşfedin. Air Asia'nın yükselişi ve Boeing'in işbirliği; Club Med'in segmentlere ayrılan odağı ve Disney'in müşteri vizyonu; Camper'ın hayal gücü ve Nintendo Wii'ye yönelik tutku; Dove'un gerçekçiliği ve Harley-Davidson'a yönelik kabilesel bağlılık. Müşteri merkezli bir işletmenin “deha“sı dışarıdan içeriye çalışması. Onun kârlılık ve büyümeye giden yolu, en iyi müşterileri kendine çekmek, onlara hizmet vermek ve onları elde tutmak.
Sizin de işinizi dışarıdan içeriye yapmanızın zamanı gelmedi mi
Deha = zeka + hayal gücü = olağanüstü sonuçlar.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

16.5x17.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,63   
20,63   
×
Kapat