müşteri.com İnternet’te Daha Karlı Bir İş Stratejisi Nasıl Yaratılır

ISBN
9789753312783
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
269
Amacı elektronik ticarette başarılı olmanızı ve internet üzerinden para kazanmanızı kolaylaştırmak olan müşteri.com, her şeyin müşteriyle başladığı düşüncesinden yola çıkıyor. National Semiconductor, Hertz, Wells Fargo, American Yazının devamı...
21,00 TL
%
30
İndirimli
14,70 TL Kazancınız: 6,30TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566953
 

Ürün Özellikleri

Amacı elektronik ticarette başarılı olmanızı ve internet üzerinden para kazanmanızı kolaylaştırmak olan müşteri.com, her şeyin müşteriyle başladığı düşüncesinden yola çıkıyor.
National Semiconductor, Hertz, Wells Fargo, American Airlines ve Amazon.com gibi başarılı organizasyonnların stratejilerinden ve faaliyetlerinden örnekler veren kitapta doğru müşterileri hedeflemekten, müşteri sadakati yaratmaya, işletme faaliyetlerini yeniden düzenlemekten karlı bir elektronik stratejisi oluşturmaya kadar pek çok konuya değiniliyor.
müşteri.com elektronik ticaret için Web sitesi oluşturmayı düşünen, yeni teknolojileri en etkin şekilde kullanmak isteyen ve hepsinden önemlisi müşterilerin kendisiyle iş yapmasını kolaylaştırmayı önemseyen herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi Yeni Ekonomi (E

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,70   
14,70   
×
Kapat