Shape Happens! Mükemmel Vücut

Mükemmel Vücut - Süper Bacak ve Kalçalar

ISBN
9789758500154
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
256
Geriye dönüp baktığınızda süratle geçen yılların, vücudunuzla, kalça ve bacaklarınızda yaptığı tahribatı gördükçe üzüldünüz, umutsuzluğa kapıldınız, çıkış yolları aradınız ve telaşlandınız. Birçok şey yapmayı Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 515437
 

Ürün Özellikleri

Geriye dönüp baktığınızda süratle geçen yılların, vücudunuzla, kalça ve bacaklarınızda yaptığı tahribatı gördükçe üzüldünüz, umutsuzluğa kapıldınız, çıkış yolları aradınız ve telaşlandınız. Birçok şey yapmayı denediniz, çeşitli sportif aktivitekeri uygulamaya çalıştınız, fakat olmadı.
Ve bu kitap elinize geçene kadar hiçbir şey yapamadınız.
Şimdi artık çok şey değişti.
Yaşamınızı düzenlemek , istediğiniz form ve sağlık düzeyine erişmek için artık sağa sola koşup çözüm aramayacaksınız. İşte herşey ellerinizin ve iradenizin altında.
Shape Happens!
Yaşam tarzınızı ve vücut formunuzu, bilimsel egzersiz ve beslenme planıyla kendi kendinizin hocası olarak, istediğiniz yerde ve zamanda, uygulaması kolay ve pratik bilgilerle değişterek daha sağlıklı ve daha mutlu olacaksınız.
Programınız ve sihirli formüller Shape Happens'in satırları arasında. Tüm yaşamınız boyunca form, sağlık ve mutluluğunuzun anahtarlarını artık ellerinizde bulunduruyorsunuz.
Onu hiç bırakmayın.
Shape Happens'la yeni yaşam tarzınız sizi tüm hedeflerinize ulaştıracak. Yaşamınız boyu hissettikleriniz ve yaşamdan beklentileriniz hep en üst düzeyde olacak.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Sağlıklı Yaşam

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat