Mükemmel Sağlık Tamamlayıcı Tıp Yöntemleriyle %17 indirimli

Mükemmel Sağlık

ISBN
9789758821013
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
320
Elinizdeki eser, günümüz insanının sağlık arayışına; insanlık tarihi kadar eski, çağlar ötesinden esintiler getirmeye çalışmaktadır. Bu esintiler, bugünün modern sağlık anlayışıyla çelişmemekte, onu desteklemekte ve mükemmel Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 461700
 

Ürün Özellikleri

Elinizdeki eser, günümüz insanının sağlık arayışına; insanlık tarihi kadar eski, çağlar ötesinden esintiler getirmeye çalışmaktadır. Bu esintiler, bugünün modern sağlık anlayışıyla çelişmemekte, onu desteklemekte ve mükemmel bir performansın ortaya çıkmasını sağlamaktadır.
Bu çalışma, bir tıp doktorunun yazdığı, uzak doğu tıbbı ve İslam tıbbının tamamlayıcı tedavi yöntemleriyle birlikte yer veren, ülkemizde yayınlanmış ilk kitaptır. Bu kitabın amacı, okuruna “farklı ve ciddi bir sağlık bilinci“ kazandırmasının yanında, okurunun “yaşam amaçları“ edinmesini ve kendi kişisel gelişim çabasında onun asla rötar yapmayacak şekilde yolculuğa çıkmasını sağlamaktır.
Yaşamın ve sağlığın öneminin vugulandığı bu eserde; akupunktur, ayurveda, meditasyon, hipnoterapi, bioenerji, reiki, yoga, NLP, tıbbi bitkiler ve tıbb-ı Nebevi bölümlerinde sizi mükemmel sağlığa götürecek bilgiler bulacaksınız.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Yoga

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat