Eğitimde Nlpyi Uygulamak %17 indirimli DI

Mükemmel Eğitimci: Eğitimde NLP’yi Uygulamak

ISBN
9799758515638
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
277
Bu eserle, NLP prensiplerinin temel alındığı eğitimle, nasıl mükemmel eğitimciler olunabileceğini göreceksiniz. Organizasyonların ve eğitimin değişen dünyasına NLP'yi taşıyacaksınız. Di Kamp'ın bu kitapta yaptığı şey, NLP Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 465160
 

Ürün Özellikleri

Bu eserle, NLP prensiplerinin temel alındığı eğitimle, nasıl mükemmel eğitimciler olunabileceğini göreceksiniz. Organizasyonların ve eğitimin değişen dünyasına NLP'yi taşıyacaksınız. Di Kamp'ın bu kitapta yaptığı şey, NLP tekniklerinin nasıl doğrudan eğitim sektörüne uygulanabileceğini göstermektir.
Di Kamp öncelikle şu anda eğitmenlerin iş yaptığı hızla değişen organizasyonel dünyaya eğiliyor. Daha sonra, eğitimcinin rolü, ihtiyaç duyulan yetenekleri ve nitelikleri üzerinde duruyor. O, gerçek eğitim süreciyle ilgilenmeye devam ediyor ve hazırlık, servis ve takipte NLP'nin kullanımıyla ilgili sistematik bir rehber sunuyor. Son olarak da, sürekli devam eden gelişim ihtiyacını araştırıyor. Sadece görüş beyan edip açıklamalarda bulunmuyor, aynı zamanda hem kişisel hem de profesyonel gelişimi arttıracak araçlar ve aktiviteler de sunuyor.
Eğer eğitimle ilgiliyseniz, bu kitabın hem kendinizi geliştirmeniz hem de başkaları için oluşturduğunuz eğitim fırsatlarını zenginleştirmeniz için güçlü bir araç olduğunu göreceksiniz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat