Mukavemet Çözümlü Problemleri Cilt: 1

ISBN
9789755114415
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
376
Bu eser, yazarın Mukavemet - Cilt 1 isimli kitabının konu arkalarına yerleştirilmiş toplam 302 problemin çözümünü içermekte olup, ders kitabında aktarılmış kuramlara girmeden, doğrudan mühendislik problemlerinin çözümü için gerekli Yazının devamı...
45,00 TL
%
17
İndirimli
37,35 TL Kazancınız: 7,65TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 551680
 

Ürün Özellikleri

Bu eser, yazarın Mukavemet - Cilt 1 isimli kitabının konu arkalarına yerleştirilmiş toplam 302 problemin çözümünü içermekte olup, ders kitabında aktarılmış kuramlara girmeden, doğrudan mühendislik problemlerinin çözümü için gerekli çeşitli tekniklerin anlatıldığı bir yardımcı ders kitabıdır. Birden fazla çözüm yönteminin kullanılabileceği durumlarda, her biri diğeriyle karşılaştırmalı olacak biçimde incelemenize sunulmuştur. Böylece, titizlikle seçilmiş bol problem sayısının yanı sıra, problemlerin kendi içlerinde de zenginlik yaratılmıştır. Ayrıca sade bir anlatım tarzı benimsenmiş ve kapsamlı bir tartışma ortamında üç boyutlu düşünce derinliği hedeflenmiştir. Eseri okuduğunuz zaman problemlerin ders kitabındaki sıraya sadık kalınarak, basitten zora doğru düzenlendiğini fark edeceksiniz. Ele alınan mühendislik problemleri, kesinlikle birbirlerinin tekrarı olmayıp, hepsi farklı bir noktayı aydınlatacak özgünlükler içermektedir ve konu ağırlığı ile problem sayısı birbirleriyle orantılıdır.
Bu kitaptan en iyi biçimde yararlanmak istiyorsanız, problem çözeceğiniz konu hakkında bir miktar birikiminizin olmasında yarar vardır. Eğer herhangi bir konuya ait problemlerin çözümünde zorlandığınızı fark ederseniz, önce ders kitabının ilgili bahsine bir bakmanız ve daha sonra elinizdeki yardımcı ders kitabına tekrar yönelmeniz halinde çözümleri süratle özümsediğinizi göreceksiniz. Çünkü, ders kitabındaki konu akışı ile problemlerin dizilişi arasında titizlikle oluşturulmuş ilişki sizi hemen sonuca götürmeye başlayacaktır. İyi bir mühendis, incelediği problemin altındaki fizik gerçekleri kolayca algılayan ve çözümü için kullanacağı yöntemlerin sınırlarını bilen kişidir. Zaten bu da, kitabın size vermek istediği ana bakış açısıdır.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
37,35   
37,35   
×
Kapat