Muhtasar İslam Tarihi (Cild I) %17 indirimli Kadir Mısıroğlu

Muhtasar İslam Tarihi (Cild I)

ISBN
9789755800479
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
640
Değerli Okuyucu !... Bugün Milletlerin Şapla Şeker birleştirmek kabilinden bloklaşmalarla üstün bir güce ulaşma gayreti peşinde koşmaktayken İslam ümmetinin tabii vasfı olması lazım gelen -Birlik ve Beraberlikten mahrum bulunması hazin Yazının devamı...
30,00 TL
%
25
İndirimli
22,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 391229
 

Ürün Özellikleri

Değerli Okuyucu !...
Bugün Milletlerin Şapla Şeker birleştirmek kabilinden bloklaşmalarla üstün bir güce ulaşma gayreti peşinde koşmaktayken İslam ümmetinin tabii vasfı olması lazım gelen -Birlik ve Beraberlikten mahrum bulunması hazin bir tecellidir!... İslam'dan matlub olan gayenin kamil bir surette gerçekleşebilmesi için bu suurun ihya edilmesi ilk ve en mühim bir lazimedir.
ümmetin parçalanmış olmasının bir neticesi olarak Dünya'nın bir çok yerinde Müslümanlar'ın zulme maruz bulunması ile sabittir ki bu lazime en acil bir ihtiyaçtır!... Bunu gidermenin en müressir çaresinin ise, İslamî Tarih şuurunun canlandırılması olduğu muhakkaktir. İşte bu eser, böyle bir zaman ve böyle bir faide temini maksadıyla yazılmıştır! Sana o'nu bereketli bir müessiriyete mazhar olması dileği ile sunmaktan derin bir bahtiyarlık duymaktayız!

Boyutlar

14,5x4

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap İslam Tarih

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,50   
22,50   
×
Kapat