Mühendisler İçin Mekanik Statik

ISBN
9789755110073
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
382
Birinci kademe mekanik dersinin başlıca amacı mühendislik öğrenimi yapan öğrencide herhangi bir problemi basit ve lojik bir biçimde çözümlemek ve iyi kavranmış birkaç temel ilkeyi problemin çözümüne uygulayabilme yeteneğini Yazının devamı...
35,00 TL
%
17
İndirimli
29,05 TL Kazancınız: 5,95TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 551389
 

Ürün Özellikleri

Birinci kademe mekanik dersinin başlıca amacı mühendislik öğrenimi yapan öğrencide herhangi bir problemi basit ve lojik bir biçimde çözümlemek ve iyi kavranmış birkaç temel ilkeyi problemin çözümüne uygulayabilme yeteneğini geliştirmek olmalıdır. Mühendislik öğreniminin başlangıcı için hazırlanmış olan bu kitap ve bunu izleyen Mühendisler için Mekanik Dinamik kitabının, öğretim üyesinin bu amaca erişmesine yardımcı olacağı umulmaktadır.
Vektör cebrine bu kitabın başlarında yer verilmiş ve mekaniğin temel ilkelerinin anlatılmasında ve tartışılmasında kullanılmıştir. Vektörel metotlar birçok problemin çözümünde, özellikle vektörel uygulamanın basit ve daha kısa çözümler sağladığı üç boyutlu problemlerde de kullanılmıştir. Bununla birlikte, bu kitapta en çok önem verilen nokta, mekaniğin ilke!erinin doğru anlaşılması ve bunların mühendislik problemlerinin çözümüne uygulanması olup, vektör cebri yalnızca yararlı bir araç olarak kullanılmak üzere sunulmuştur.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Makine Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
29,05   
29,05   
×
Kapat