Motorlu Araçlar Cilt: 3

ISBN
9789755111469
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
307
Otomotiv sanayi ülkemizin en büyük sanayi kollarından biri durumuna gelmiştir. Otomotiv sanayii gelişmiş ülkelerde olduğu gibi bizim ülkemizde de bütün sanayinin tahrik gücünü oluşturmaktadır. Bu sanayi kolu her geçen gün yeni Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557127
 

Ürün Özellikleri

Otomotiv sanayi ülkemizin en büyük sanayi kollarından biri durumuna gelmiştir. Otomotiv sanayii gelişmiş ülkelerde olduğu gibi bizim ülkemizde de bütün sanayinin tahrik gücünü oluşturmaktadır. Bu sanayi kolu her geçen gün yeni teknolojilerin kullanıldığı bir alan olmuştur.
Üç cilt oLarak hazırlanan ve 1988 yılında basıma giren Motorlu Araçlar kitabının her üç cildi ,de bir yıldan beri tükenmiştir. Bu nedenle her üç cildinin de 3. baskısının yapılmasına gerek duyulmuştur.
Motorlu araçlar oldukça karışık teknik konuları kapsamaktadır. Bu nedenle bu kitaplarda yalnızca konuların genel olarak tanıtılmasına çalışılmıştır.
Kitaplarda motorun dışında yalnızca motorlu araçlarla ilgili genel bilgilerin yanında, elementlerin tanımı, çalışma şekli ve bunların konstrüksiyonları verilmiştir. Bu şekilde ilgili sanayii dallarında çalışan konstrüktörlere, teknik elemanlara, üniversite ve meslek yüksek okulların otomotiv bilim dallarında eğitim gören öğrencilere yardımcı olmak ön planda tutulmuştur.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat