Modernliğin Sosyolojisi %17 indirimli PETER WAGNER

Modernliğin Sosyolojisi

ISBN
9789755533704
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
371
Bu kitap öbür toplumbilim metinlerinin çoğundan daha az modernist ve daha fazla düşünümsel (reflective) olmaya çalışsa da-toplumbilim geleneği içerisinde yer alır, ayrıca kendi kendini anlama doğrultusunda, bir kimsenin Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 454392
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap öbür toplumbilim metinlerinin çoğundan daha az modernist ve daha fazla düşünümsel (reflective) olmaya çalışsa da-toplumbilim geleneği içerisinde yer alır, ayrıca kendi kendini anlama doğrultusunda, bir kimsenin karşılaşabileceği tüm epistemolojik engelleri ve içinde bulunduğu konumu anlamaya yardımcı olma yolunda bir girişimdir. Modernliğin sosyolojisi son iki yüzyıl içindeki toplumsal dönüşümün tarihsel bağlantısı içinde ele almaktadır.
Tarihsel-karşılaştırmalı toplumsal analiz niteliğindeki bu yapıt modernlik süresince insan benliğinin geçirdiği dönüşümü özgürleşme ve disiplin altına almanın birbirine paralel ve çarpıcı bir süreci olarak ele alıyor. Bu süreç, belli özgerçekleştirim tiplerine erişmeyi çok daha kolay kılarken başka bir takım özgerçekleştirim tiplerine erişmeyi çok daha kolay kılarken başka bir takım özgerçekleştirim tiplerine erişmeyi önleme eğilimi göstermektedir.

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Sosyoloji (Diğer)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat