Mizahın İzahı %17 indirimli Mehmet Nuri Yardım

Mizah'ın İzahı

ISBN
9789754542073
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
326
Giderek gerginleştirilmek istenen toplum hayatımızda mizahın daha fazla yer alması gerektiğine inanan Mehmet Nuri Yardım, yaklaşık 30 yıldan beri yakından takip ettiği kültürel faaliyetlerde ve toplantılarda anlatılan mizahi sözleri ve Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 431501
 

Ürün Özellikleri

Giderek gerginleştirilmek istenen toplum hayatımızda mizahın daha fazla yer alması gerektiğine inanan Mehmet Nuri Yardım, yaklaşık 30 yıldan beri yakından takip ettiği kültürel faaliyetlerde ve toplantılarda anlatılan mizahi sözleri ve hatıraları tespit etti ve kaleme aldı.
Daha önce Edebiyatımızın Güleryüzü ve Tarihimizin Güleryüzü isimli eserleri mizah edebiyatımıza katan Yardım, şimdi de Mizahın İzahı ile karşınıza çıkıyor. Bu kitapta 350'ye yakın şair, yazar, fikir ve sanat adamının unutulmayacak ve hafızalarda kalacak yüzlerce mizahi sözleri, hayat tecrübeleri ve anıları yer alıyor. İnce duyuşların ürünü sözleri, zeka seviyesi yüksek nükteleri çok sevecek ve sohbetlerinizde dostlarınızla paylaşacaksınız. öyleyse mizah soframıza siz de buyurun, rahat bir şekilde keyfinizce oturup kurulun.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13,5x2

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat Hiciv-Mizah

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat