Mininin Serüvenleri Kayakta Başına Gelenler %17 indirimli Christine Nö

Mini'Nin Serüvenleri Kayakta Başına Gelenler

ISBN
9789758263752
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
64
Kayak yapmak bazı çocukların çok hoşuna gidebilir. Ama bu gruptan değildi ve kayaktan nefret ediyordu. Anne-babası, mini'nin kayağı sevmemesini bir türlü anlayamıyordu. Mini, kayak derslerinden kaytarmak için plan yapmaya başladı. Kısa Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 438847
 

Ürün Özellikleri

Kayak yapmak bazı çocukların çok hoşuna gidebilir. Ama bu gruptan değildi ve kayaktan nefret ediyordu. Anne-babası, mini'nin kayağı sevmemesini bir türlü anlayamıyordu.
Mini, kayak derslerinden kaytarmak için plan yapmaya başladı. Kısa sürede yalnız olmadığını anladı. Yeni tanıştığı Peter'le birlikte iki kişilik bir çete kurdular ve ailelerini kandırmaya karar verdiler.
Yakalanmasına yakalandılar ama... Herkesin bir derse gereksinimi vardı. Bu dersi onlara kim verdi..
Gelin bu maceranın sonunu, Aksoy Yayıncılık “Maxi“ çocuk Kitapları'ndan çıkan “Mini'nin serüvenleri - Kayakta Başyına Gelenler“i okuyarak öğrenin.. Ve, yalan konuşmadan, başkalarını kandırmadan, türlü numaralar çevirmeden de insanların isteklerini gerçekleştirmek için “mantıklı“ yollar bulabildiklerini öğrenin... Haydi, şimdi kitabınızı okuyun ve serüven dolu bir yolculuğa çıkın!..
Bu dizide yer alan 11 kitabı da okumaya doyamayacaksınız.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat