Milyoner

ISBN
9789750081033
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
143
Unutulmayacak bir yolculuktan başarı dersleri Hayatımız boyu peşinde koştuğumuz bilgeliği, yerde ararken gökte bulursak ne olur? Çalıştığı gökdelen de yeteri kadar yüksek gelmemiş olacak ki, buna ancak yerden 9000 metre yüksekte Yazının devamı...
0,00 TL
%
17
İndirimli
0,00 TL Kazancınız: 0,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 426933
 

Ürün Özellikleri

Unutulmayacak bir yolculuktan başarı dersleri


Hayatımız boyu peşinde koştuğumuz bilgeliği, yerde ararken gökte bulursak ne olur?

Çalıştığı gökdelen de yeteri kadar yüksek gelmemiş olacak ki, buna ancak yerden 9000 metre yüksekte ulaşabilen Tom, o güne kadar başına gelen en iyi olayı hep o gün uçağını kaçırmak olarak hatırlayacak.


Kaçırdığı uçak yüzünden -ki bu uçak Tomun o güne kadar kaçırdığı tek şey değildir- işinden dahi olabileceğini, büyük bir hata yaptığını düşünen Tomun imdadına, her yolculuğunda çift koltukla seyahat eden, milyoner bir iş adamı yetişir. Koltuklarından birini memnuniyetle onunla paylaşabileceğini söyleyen iş adamının yardımseverliği sayesinde Tom hem uçağa binebilecek, hem de ekonomi değil business sınıfında uçabilecektir. Ancak yolculuk ilerledikçe, Tom, karının kutu meyve suları yerine şampanya içebilecek olmaktan daha büyük olduğunu görür. Michael, iş dünyası ve genel anlamıyla hayat üzerine verdiği büyüleyici öğütler ve derin bilgeliği ile, Tomun uçaktan bambaşka bir insan olarak inmesine sebep olacaktır.



İnan-sana felsefesinin komutları ile, okuyucu büyüleyici bir yolculuğun içine çekilecek. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan, önsözü dünyanın ünlü snooker şampiyonlarından Peter Ebdon tarafından yazılmış bu kişisel gelişim kitabı, başarı ve bilgelik üzerine bir baş ucu kitabı olacak.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
0,00   
0,00   
×
Kapat