Milyoner Bebek %17 indirimli Anna Katharine Green

Milyoner Bebek

ISBN
9786054756810
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
360
Dedektiflik romanı yazarların en ünlüleri kuşkusuz Arthur Conan Doyle ve Agahta Christie'dir. Ancak onlardan önce , bu alanda yazmaya başlayan Anna Katharine Green'in kitapları 10 yıl boyunca en çok satanlar Listesindeydi. Yale üniversitesi Yazının devamı...
7,95 TL
%
25
İndirimli
5,96 TL Kazancınız: 1,99TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 507638
 

Ürün Özellikleri

Dedektiflik romanı yazarların en ünlüleri kuşkusuz Arthur Conan Doyle ve Agahta Christie'dir. Ancak onlardan önce , bu alanda yazmaya başlayan Anna Katharine Green'in kitapları 10 yıl boyunca en çok satanlar Listesindeydi.

Yale üniversitesi -Hukuk Bölümü tesadüfi delillerden yola çıkarak sonuçlara varmanın ne kadar yanıltıcı olabileceğini gösterebilmek adına Green2in kitaplarını klullanmıştır.

Polisiye edebiyatının Gelmiş geçmiş en büyük ustalarından biri olduğu kabul edilen Green daha sonra Agahta Christie'den Arthur Conan Doyle 'e kadar birçok yazarı etkileyip ilham verecek dedektiklif romalarına damgasını vurmuştur.

'Milyoner Bebek' elinizden bırakamayacağınız hayretler içersinde okuyacağınız sayfaları çevirdikçe heyecan dozu artan bir Anna Katharine Green başyapıtı.

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,96   
5,96   
×
Kapat