Milliyetçilik, Sömürgecilik ve Yazın

ISBN
9789687942346
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
Bu kitaptaki üç yazı Derry-Kuzey İrlanda'da bulunan Fied Day Thestre Company tarafından ilk olarak tek tek broşürler halinde basıldı. Her yazı milliyetçilik sorunu ve kültürel üretimin rolünü sömürgecilik sonrası kavrama ve analiz etme Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 426910
 

Ürün Özellikleri

Bu kitaptaki üç yazı Derry-Kuzey İrlanda'da bulunan Fied Day Thestre Company tarafından ilk olarak tek tek broşürler halinde basıldı. Her yazı milliyetçilik sorunu ve kültürel üretimin rolünü sömürgecilik sonrası kavrama ve analiz etme gücü olarak ele alır. Yazarların farklı perspektifleri yazıların başlıklarından belli olmaktadır: Eagleton, Milliyetçilik: İroni ve Bağlılık; Jameson, Modernizm ve Emperyalizm; ve Said, Yeats ve Sömürgesizleşme yazılarını asıl konularının ötesinde değinmeleri de vardır: diğer grup ve bölgelere ait sorunları aydınlatmak için feminizm sömürgesizleşme ve modernizm.
Terry Eagleton Linacre College, Oxford mezunudur ve Oxford Üniversitesi'nde eleştirel kuram dersleri vermektedir. Fredn'e Jameson Duke Üniversitesi Yazın Programı'nda profesördür. Edward W. Said, Columnia Üniversitesi İngilizce ve Karşılaştırmalı Yazın Profesörüdür. Seamus Deane, University College, Dublin'de modern İngiliz ve Amerikan Yazını Profesörüdür.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Eleştiri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat