Miguel Sokağı %17 indirimli

Miguel Sokağı

ISBN
9789754708189
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
179
Miguel Sokağı, ünlü yazar V. S. Naipaul'un Gerillalar, Taklitçiler ve Nehrin Dönemeci'nden sonra Türkçe'ye çevrilen dördüncü romanı. Doğduğu ve ilk gençliğini geçirdiği kenti anlattığı bu kitabında Naipaul, diğer kitaplarında Yazının devamı...
8,40 TL
%
17
İndirimli
6,97 TL Kazancınız: 1,43TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 534386
 

Ürün Özellikleri

Miguel Sokağı, ünlü yazar V. S. Naipaul'un Gerillalar, Taklitçiler ve Nehrin Dönemeci'nden sonra Türkçe'ye çevrilen dördüncü romanı. Doğduğu ve ilk gençliğini geçirdiği kenti anlattığı bu kitabında Naipaul, diğer kitaplarında görmeye alışmadığımız lirik bir dil kullanıyor ve diyaloglara daha çok yer veriyor.
Antiller'deki Trinidad Cumhuriyet'nin başkenti Port of Spain'in kenar mahallelerinden Miguel Sokağı, kentin uyumsuz sakinlerinin, şairlerin, gezgin satıcıların, sokak filozoflarının ve serserilerin sık sık uğradığı bir çekim merkezidir. Bogart, Eddoes, Titus Hoyt gibi Bhakcu amca gibi ilginç tipler, Laura, bakkal Mary, Bayan Hereira gibi sıradışı kadınlar burada yaşar. Naipaul ergenlik çağındaki bir gencin gözünden bir kenar mahallede yaşayan insanları keyifli ve kolay okunan bir dille anlatıyor.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman İngiliz

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,97   
6,97   
×
Kapat