Microsoft Windows NT Server 4.0 İle Çalışmak

Microsoft Windows NT Server 4.0 İle Çalışmak

ISBN
9789755091335
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
619
Windows NT Server 4.0 Ağları Tasarlıyorsanız, Bu kitabı en önemli bileşenlerinizden biri olarak düşünebilirsiniz. Sistem yöneticileri ve işletmeciler, bu tek-ciltlik uygulamaya dönük başvuru kitabında, en sık karşılaştıkları ağ Yazının devamı...
30,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 610600
 

Ürün Özellikleri

Windows NT Server 4.0 Ağları Tasarlıyorsanız, Bu kitabı en önemli bileşenlerinizden biri olarak düşünebilirsiniz.
Sistem yöneticileri ve işletmeciler, bu tek-ciltlik uygulamaya dönük başvuru kitabında, en sık karşılaştıkları ağ sorunlarına güçlü yanıtlar bulabilecekler. Ne ararsanız burada: Ağ tasarım planlaması; sistemin yüklenmesi, ayarları ve bakımı; kurtarma yordamları.
Sitem yeteneklerinin tanıtımından öteye gidemeyen kitapların tersine, Microsoft NT Server 4.0 İle Çalışmak, kapsamlı bir yol haritası gibidir. Kendi örgütlenmenizin gereksinimleri, planlama ve strateji konuları özenle vurgulandığı için, nereye neden gittiğinize ilişkin çok net yargılarınız olacaktır.
Windows NT Server 4.0 ile çalışıyorsanız bu kitap tam size göre! İleri düzey teknik sorunları bulabileceğiniz kadar da yeterli, bu bilgiye erişim çok kolaylaştıracak kadar da dostça hazırlanmıştır. Bir NT ağını en baştan oluşturuyorsanız, temel kavramları içeren ilk bölümer size yardımcı olacaktır. Sonra da, uzmanlarca yazılmış yüzlerce sayfalık, uygulamaya dönük, kullanışlı bilgiler, tam sizin örgütlenmenize uyan bir ağ geliştirmenin yolunu göstermektedir. Ayrıca, Microsoft Internet Information Server gibi Internet sunucu araçlarıyla ve Microsoft Exchange'le çalışmayı da öğreneceksiniz.
Microsoft Windows NT Server 4.0 İle Çalışmak kitabını alın. Microsft NT Server Resource Kit ve Microsft'un resmi çok ciltli eğitim materyalleri arasında bir yerde olduğunu göreceksiniz. İşte Microsoft Windows NT Server 4.0 İle Çalışmak'ı mükemmel bir günlük başvuru kitabı yapan da budur.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları İşletim Sistemleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
30,00   
30,00   
×
Kapat